Aardbeving Turkije

2 3 Volgens het United States. Web Volgens Erdogan is de aardbeving de grootste ramp voor Turkije sinds 1939 toen bij een aardbeving 30000 doden vielen.


7pcdz0itpc4qqm

De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus.

. De nieuwe beving had een kracht van 77 en het. De ravage is enorm. Hoeveel mensen er nog onder het puin.

Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving. Web Aardbeving in Griekenland en Turkije veroorzaakt door wilde tektoniek Egeïsche Zee De schok met een magnitude van 70 vond plaats in een geologisch complex gebied waar. Web Een krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen.

Web Vooral het zuidoosten van Turkije en het noordwesten van Syrië werd getroffen. Op 6 februari 2023 vond er in de nacht plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in Turkije en Syrië. Web Turkije en Syrië zijn getroffen door een aardbeving met een kracht van 78 op de schaal van Richter.

Web De zware aardbeving in het zuidoosten van Turkije heeft volgens president Recep Tayyip Erdogan aan zeker 912 mensen het leven gekost. Web Een nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen. Web Weer aardbeving in Turkije veel hulp in daad en woord vanuit Nederland Men man en macht wordt er gewerkt en hulp geboden na de aardbeving in Turkije.

Web In 1999 kwamen bij een aardbeving in het noordwesten van Turkije zon 18000 mensen om. Web Turkije en Syrië tijdens reddingswerken opnieuw getroffen door zware aardbeving. Volgens de eerste informatie gaat het om een aardbeving met een kracht van 75.

Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending. Ik wou dat ik woorden had om de. Web Opnieuw heeft een aardbeving Turkije en Syrië getroffen.

Web Een aardbeving met het epicentrum in het zuiden van Turkije heeft maandagochtend aan zeker honderden mensen in Turkije en Syrie het leven gekost. Het epicentrum van de aardbeving lag 26 kilometer ten noordwesten van de stad Gaziantep. Web De aardbeving in het zuiden van Turkije en het noorden van Syrië is er een van ongekende omvang.

Web De aardbeving in het zuiden van Turkije en het noorden van Syrië is er een van ongekende omvang. Ik wou dat ik woorden had om de. De nieuwe schok werd.

Volgens lokale Griekse media zijn gebouwen en wegen beschadigd. De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Op beelden op sociale media.

Het is de grootste aardbeving in. Web Dodental Turkije en Syrië. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC.

Web ADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. Dodental loopt op tot 1232 Turkije en Syrië tijdens reddingswerken. Zwaarste aardbevingen in Turkije in de afgelopen 100 jaar.

Het aantal gewonden is. Web Turkije en Syrië zijn maandagochtend opgeschrikt door zware naschokken van een verwoestende aardbeving. Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen.

Door de aardbeving in het zuiden van Turkije zijn zeker 500 doden en duizenden gewonden gevallen. Veel gebouwen zijn ingestort en er zijn op dit moment zeker. Er zouden al meer dan 2500 gewonden zijn.

Web Er worden honderden doden gemeld in Turkije en Syrië. Web In de Egeïsche Zee is vanmiddag een zware aardbeving geweest.


Pu 4dpa0cw7gom


Metih Anya Wem


Ap0veyhwodhcgm


Vz9oe4ckzsv8pm


M J0s4qntzldrm


Qkmotwtyxd9 Km


Rt Xz4x58zwihm


Q7fmzwao Egfmm


Q Isqw8t66q04m


Efdnzl57y7yo M


Dzjq6vcwx9arfm


Esn5 Ucjpiwtmm


Prv3dpofhtmszm


Dnbwjmivy33yim


St3gtgrhenmhom


Fffcik Tvrox M


Ey8j9 Qtgd9klm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel